Larssons Guld och Silver Sundsvall AB har funnits på Köpmangatan i Sundsvall i snart 40 år och är ett familjeföretag med fem anställda.

Hos oss hittar du smycken till både honom och henne i guld och silver, vigsel- och förlovningsringar, egen tillverkning, graverade smycken och mycket mer. Vi har också ett stort vintagesortiment med vintagesmycken från flera olika årtionden och designers från bla Sverige, Finland och Danmark.
 
Här på hemsidan säljer vi utvalda smycken från vårt stora vintagesortiment. Är det något speciellt du söker? Tveka inte att kontakta oss! Vårt lager är stort och det finns många vackra smycken som inte syns här i webbshoppen.  
 
Vi har egen verkstad där vi utför reparationer, graverar samt ombesörjer omarbetningar.

Hos oss kan du också sälja dina gamla smycken, mynt, tandguld och klockor. Vi köper allt i guld och silver, samt nysilver och tenn. Vi betalar alltid efter aktuell dagskurs – jämför alltid våra priser med andra uppköpare! All värdering sker direkt och ingen avgift tillkommer.

Vi finns också på Tradera  där man kan göra riktigt fina fynd under våra auktioner, samt Instagram och Facebook där ni kan följa vår vardag i butiken!

 

Alltid fri frakt inom Sverige och 14 dagars ångerrätt.

Välkommen in.